Chokladgröt
Härromdagen berättade jag för mina kollegor att jag skulle äta rågflingor till lunch, alltså göra gröt på det. Alla vred sig av avsmak och framförallt för att jag äter det utan något. "vaaa har du inte ens mjölk i?" Nej det har jag inte.. jag har linfrön i ibland för att hjälpa magen på traven men inte mer än så. Ibland kanel. Men jag kan hålla med lite. Inte att det är äckligt, men att det är lite tråkigt. Enformig och tradig smak. Speciellt framförallt för att jag äter det ofta. Men då fick jag en idé...
Jag kokade upp gröten enligt anvisningar. Sen tog jag 5 matskedar kvarg och 30 g proteinpulver och blandade ihop det. Proteinet ville inte riktigt blanda sig med kvargen, så jag fick ha i lite vatten. Sen blev det en härlig smörja av det. Jag blandade ner det i gröten och jisses så gott det blev! Nästa gång ska jag ta en liten mindre mängd kvarg och protein för det tog över lite men det var väldigt gott! Nästa gång kanske jag provar på mitt jordgubbsprotein.
/ Therese

Kommentarer
Trackback