Nyttig bakning
1 ägg
1 1/4 dl socker
1 tsk vaniljsocker
2 mogna bananer
1/2 dl lättmjölk
1/2 dl kesella lätt
2 dl vetemjöl
1 dl grahamsmjöl
1 tsk bakpulver
10 grovhackade valnötskärnor
Vispa ägg och socker pösigt. Rör ner de mosade bananerna, mjölk och kesella. Blanda mjölet med bakpulver, fruktmix och nötter och rör ner i smeten. Häll i smord form 1 1/2 liter. Grädda i 175° ca 40 min.
Det var en supergod kaka! Åt 2 skivor, sparade 2 till Andrée och frös in resten :) Perfekt att kunna ta fram till kaffet eller spara om man ska ha gäster. Om kakan blir 16 skivor är 1 skiva 2 propoints.

Bakad banan
Ta en banan och dela den på mitten, med skal på. Fyll den med pistagenötter och 2 rutor choklad. Baka mitt i ugnen 5–6 min på 250 grader. Ta ut den och klicka på kesella / kvarg i valfri smak. Jag tog vanilj.
Alltså detta var såååååååååå himla gott! Jag dog lite inombords när jag åt detta! Att jag inte upptäckt denna innan! Perfekt att ha till mellanmål, efterätt eller hur man vill äta det. SUPERGOTT!!! 3 points per banan. ( 8 gram choklad, 8 gram pistage och 2 msk kesella)
